RNO (Rehabilitació Neuro-Oclusal)

 

És una tècnica desenvolupada pel Dr. Planas que permet donar a la boca la funció adequada per donar un bon equilibri i un correcte creixement dels maxil·lars. Aquest mètode és poc invasiu i busca la prevenció de les maloclusions. Es pot començar a actuar a partir dels 3 anys d’edat i això ens permet evitar molts problemes posturals i articulars que deriven d’un mal tancament.

 

El sistema masticatori necessita diferents estímuls per a desenvolupar-se i els més importants són la lactància materna, la respiració pel nas i la masticació forta, dura i seca. Els ossos maxil·lars es desenvolupen adequadament només quan tenen aquests estímuls bons des del primer moment de la vida. La RNO actúa l’abans possible detectant i tractant allò que no va bé en la funció masticatòria del nen.

 

  • RFA (Regulador de Funció d’Aragao): és un aparell removible que juntament amb el protocol HBTC (Human Body Total Care), és molt eficaç per tractar problemes dento-facials, articulars, posturals i neuràlgics. Actúa retornant l’equilibri a l’ATM (articulació temporo-mandibular), i corregint la funció respiratòria i de deglució.

 

  • Cefalees i Migranyes: diferents quadres diagnosticats de migranyes, cefalees tensionals, marejos, vertígens, Sdr. De Meniere, neuràlgia del trigèmin, paràlisis facials perifèriques, etc. en realitat són síntomes de les patologies: CAT (Compromís Auriculo-Temporal) i SMT (Síndrome del Múscul Temporal).
Clínica Dental Pons · C/ Pare Claret, 77 – 17820 Banyoles Tel.: 972 572 699 info@clinicadentalpons.cat Avís legal Política de privacitat Política de cookies
Danzai Software