Qui som

La clínica Dental Pons és un centre d’especialitats odontològiques, amb un compromís ferm amb l’excel.lència. Tenim un equip de professionals que es formen contínuament per conèixer els últims avenços, i treballen conjuntament per poder oferir el millor servei.

Ens trobareu al carrer Pare Claret, 77 de Banyoles. Una zona privilegiada, a prop del centre i amb facilitat d’aparcament.

El nostre equip

Què li oferim

  1. Diagnòstic dels problemes presents a la boca i valoració del risc que suposen en un futur. Treballem amb una visió més holística que ens permet conèixer la influència dels problemes dentals i dels materials que s’utilitzen, sobre la nostra salut global.
  2. Prevenció de maloclusions en edats molt tempranes (a partir de 3 anys), mitjançant la Rehabilitació Neuro-oclusal (RNO).
  3. Establir l’equilibri estètic i funcional de la boca. Apostem per una odontologia mínimament invasiva (tractar el menys possible però tant com sigui necessari).
  4. Extracció segura d’amalgames (obturacions de plata i mercuri) amb el protocol que requereix.
  5. Consolidar una pauta per mantenir els tractaments realitzats mitjançant les revisions i manteniments periòdics.

 

  • Treballem amb la mútua:
Clínica Dental Pons · C/ Pare Claret, 77 – 17820 Banyoles Tel.: 972 572 699 info@clinicadentalpons.cat Avís legal Política de privacitat Política de cookies
Danzai Software